• на 32MW и 12MW среща по проект с корейски клиенти в Huawei централно управление
    на 32MW и 12MW среща по проект с корейски клиенти в Huawei централно управление May 31, 2020
    среща с корейски клиенти в Huawei седалище на 32MW и 12MW проект
    Виж повече
  • в сътрудничество с Китай най-голямата институция за обучение по мениджмънт Zhongxu акции, създаде огромен институт за обучение по енергиен мениджмънт
    в сътрудничество с Китай най-голямата институция за обучение по мениджмънт Zhongxu акции, създаде огромен институт за обучение по енергиен мениджмънт May 31, 2020
    в сътрудничество с Китай най-голямата институция за обучение по мениджмънт Zhongxu акции, създаде огромен институт за обучение по енергиен мениджмънт за да се свържете със света академични постижения на висшия мениджмънт, огромна енергиянепрекъснато подобрява Групата възможности за изследователска и развойна дейност на продукта и създава цялостен, изчерпателен и висок клас управленски знания система. едействащ бъдещето: правим всичко възможно да станем света най - големият доставчик на фотоволтаични системи . Ние предоставят на клиентите цялостни решения. (A-L-I-C-E) в постоянно променящото се общество, нашите постоянно променящи се ценности включват следните пет части. Отговорност: служителите са отговорни за своите решения и действия. Свобода: създайте добра атмосфера и насърчете служителите да покажат своите таланти. Изправен: Ние регулират поведението на служителите от бизнес етика. Творчески: насърчавайте служителите да създават нови неща, като създават среда, която може да се провали, ако те са творчески. д ефективност: Ние най-добре отговарят на изискванията на пазара и клиентите и предоставят на клиентите най-доброто обслужване. огромна енергия винаги поддържа корпоративната култура на"свобода, отговорност, почтеност, творчество" .
    Виж повече
  •  TSMC и огромно енергийно стратегическо сътрудничество
    TSMC и огромно енергийно стратегическо сътрудничество May 31, 2020
    TSMC и огромно енергийно стратегическо сътрудничество Тайван сграда верига производство Co., Ltd.,съкращение от TSMC, принадлежи на компанията за производство на полупроводници . основана през 1987 г., тя е света първа професионална услуга за производство на вериги за сгради (вафла леярна) предприятие, седалище и основна фабрика, разположена в Синчу градски научен парк, провинция Тайван, Китай. през 2017 г. делът на сектора е 56%. през първото тримесечие на 2018 г. консолидираните приходи са $ 8,5 милиарда, нараствайки с 6%, нетната печалба е $ 3 милиарда, увеличение с 2,5%, брутният марж е 50,3% и нетна печалба е 36,2%, от които 10 nm пратки с вафли представляват 19% от общите приходи от вафли и 7nm FinFET технологията на процеса е на път да бъде масово произведена. от 19 април 2018 г. TSM, американският запас, има пазарна стойност от 217,4 щатски долара милиарда и статичен цена към печалба съотношение 19. през юли 2019 г. Япония обяви ограничения за три полупроводникови материала, TSMC започна да разследва рисковете по веригата на доставки и създаде екип от фабрики, звена за управление на активи, управление на риска и управление на качеството, за да окаже първа помощ TSMC доставчици при разработване на планове за оперативна устойчивост за потенциални рискове за подобряване на доставките вериги устойчивост. TSMC цяла година приходи през 2010 беше NT $ 419,54 милиарда, отново поставяйки нов рекорд. TSMC Глобалната централа се намира в Синчу научен парк, провинция Тайван, Китай, с дъщерни дружества или офиси в Северна Америка, Европа, Япония, континенталната част на Китай, Корея, Индия и други места за предоставяне на бизнес и технически услуги в реално време на клиентите по целия свят. TSMC е изградил $ 3 милиарден завод в Нанкин, изграждане на тестове обяви инвестиционно споразумение с общинското правителство нанкин, което ще похарчи $ 3 милиарда за създаване на 100 процента контролиращ TSMC (Нанкин) ООД. в град Нанджин, с 12-инчов fab и дизайн услуга център. през януари 2020 г. списъкът на света 500 най-ценни марки беше пуснат през 2020 г. с TSMC класиран 218-и. на 13 май 2020 г., TSMC е класиран 108-ми на 2020 Форбс глобална корпоративна 2000 списък. Ксиамен огромна енергийна технология Co., Ltd през 2008 г., огромна енергия, установена в красив крайбрежен град Ксиамен. Сега огромна енергия разполага с производствена база от над 20 000 квадратни метра в Haicang, Jimei от Ксиамен и Shantou на Гуангдонг. има триста души с високо образовани r & D, производство, управление и продажби екип. годишна стойност на продукцията от RMB е 300 милиона. в Япония, Филипини, Шри Ланка, Тайван и някои други градове на Китай са създали клонове. като бързо развиващ се и водещ в технологията производител на фотоволтаична система за генериране на електроенергия, дългосрочно стратегическо партньорство с много водещи предприятия във фотоволтаичната индустрия у нас и в чужбина. през последните десет години компанията винаги се е придържала към стратегията "наука и тех...
  • завършен монтаж на Кагошима 7.5MW слънчева електроцентрала
    завършен монтаж на Кагошима 7.5MW слънчева електроцентрала Apr 29, 2020
    завършен монтаж на Кагошима 7.5MW слънчева електроцентрала Кагошима 7.5MW слънчева електроцентралае успешно инсталиран и официално свързан към захранващата мрежа . Ние непрекъснато се стремим положително да предоставяме на нашите клиенти продукти с по-високо качество и услуги.
    Виж повече
  •  Япония Оита префектура 32 MW проект премина министерството на икономиката, търговията и промишлеността на Япония
    Япония Оита префектура 32 MW проект премина министерството на икономиката, търговията и промишлеността на Япония Apr 29, 2020
    Япония Оита префектура 32 MW проект премина министерството на икономиката, търговията и промишлеността на Япониядори в Япония, където kyushu electric power има строги стандарти за проверка, получихме одобрение от наше собствено структурно изчисление. Ние са постигнали допълнителен напредък и са пионери в нова област. огромна енергияще продължи да прави всичко възможно, за да осигури удобен монтаж, висока стабилност и надеждни портални решения.
  • поръчка за 28 MW слънчева стойка за Fukui Префектура, Япония
    поръчка за 28 MW слънчева стойка за Fukui Префектура, Япония Apr 29, 2020
    поръчка за 28 MW монтиране за Fukui Префектура, Япония дори в силно повредени от сол области, системата на огромна енергиясе използва. Ние имат опит в отговор на различни наземни и местни условия. Ние вече са в състояние да се справят с големи проекти в цялата страна.
  • поръчка за 23 MW в Ниигата Префектура, Япония
    поръчка за 23 MW в Ниигата Префектура, Япония Apr 29, 2020
    поръчка за 23 MW в Ниигата Префектура, ЯпонияThe Tohoku електрическа енергия Фирмени най-трудният случай в Япония премина изпита и получихме поръчка. Порталната система е проектирана в съответствие с изискванията и желанията на всеки случай. възможно е да се избират и проектират спецификациите на рамката чрез анализ, дори при различни сложни основни условия. може да се използва и в полегати райони и обилен сняг области.
  •  2019 годишна среща
    2019 годишна среща Jan 16, 2020
    обобщаване на миналото и поглед към бъдещето, 2019 стигнете до края по график. Всички прекарахме щастлива нощ в смях и ние ще продължим да работим усилено и ще продължим напред през 2020 г.
първа страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 последна страница
[  Общо  9  страници]
Остави съобщение

Ако интересувате се от нашите продукти и искате да научите повече подробности, моля, оставете съобщение тук, ние ще ви отговорим веднага щом можем